Vi trenger avlastningshjem

Som avlaster får du et meningsfullt arbeid og ansettelse med betaling etter gjeldende satser i kommunen.

Tjenester til funksjonshemmede søker avlastningshjem til to av våre innbyggere. Avlastningshjem er en tjeneste hvor du som avlaster har omsorg for en person i en periode (for eksempel en helg) som gjør at foresatte får mulighet til å opprettholde noe av sitt sosiale nettverk, samtidig som personen blir ivaretatt på en god og trygg måte.

Vi søker avlastning to helger per måned til en blid og sporty ung dame i 30-årene. Hun har stor interesse for hester, er aktiv og setter pris på at det skjer ting rundt henne. Det er en fordel med kjennskap til CP og epilepsi, men ikke et krav. Hun kommer seg rundt med noe hjelp, kan gå i trapper om hun trygges og får hjelp. Det er ønskelig med en avlastningsfamilie, fortrinnsvis par med barn på minimum 10 år, men heller ikke dette er et krav.

Vi søker også et avlastningshjem til en aktiv gutt på 7 år med diagnosen infantil autisme en gang per måned. Det kan være i en familie med andre barn, men det kan også være par uten barn med mye tid til oppfølging. Dette er en gutt som trenger stabilitet, rolige omgivelser, forutsigbarhet og tryggegode voksne. Kjennskap til diagnosen samt forståelse for miljøterapeutisk fremgangsmetode er en fordel, men intet krav.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om avlasningshjem eller om du ønsker å bistå. Du kan ringe Hilde Maria N. Dias Sørensen, avdelingsleder for tjenester til funksjonshemmede, på tlf.: 32 27 83 54.