Inviterer veteraner til middag

Vi markerer den offisielle frigjørings- og veterandagen 8. mai med å invitere veteraner til middag på Oscarsborg festning.

I samarbeid med kommandanten på Oscarsborg festning, Veteranhuset Camp Oscarsborg og Forsvarsbygg, har vi gleden av å invitere veteraner med følge til middag på Oscarsborg festning 8. mai.

Den offisielle frigjørings- og veterandagen 8. mai markeres over hele landet. Kommunene i Follo, samt Hurum kommune, ønsker også å markere dagen med felles arrangement. Hensikten med arrangementet er å hedre norske kvinner og menn som har tjenestegjort i militære og sivile internasjonale operasjoner.

Påmelding innen 1. mai sendes til pamelding@camp-oscarsborg.no. Påmelding MÅ inneholde: navn, e-postadresse, telefonnummer samt kommune. På følge trenger vi bare navn.

Arrangementet er gratis. Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med påmelding.

Antrekk: Uniform eller pent sivilt antrekk.