Hedret årets jubilanter

Mandag 29. april var det duket for markeringen av kommunens jubilanter. Det årlige arrangementet fant sted på Sætre gård.

29. april var tre 25-årsjubilanter og tre 40-årsjubilant til stede på Sætre gård. Jubilantene ble feiret med god mat, musikalske innslag fra Kulturskolen og taler fra både ordfører og flere av virksomhetsledere.

- Det er alltid en stor glede for meg å være til stede under jubileumsmarkeringer som denne, der jeg kan benytte anledningen til å bli enda bedre kjent med dere som jobber i Hurum kommune og personlig utrykke takknemlighet for deres enestående og beundringsverdige innsats, sa ordfører Monica Vee Bratlie i sin tale til jubilantene.

Ordføreren takket de ansatte for at de har viet store deler av sine yrkesaktive liv til å gjøre Hurum til en god kommune å bo i.

- Dere seks som blir hedret her i kveld er unike. Etter 25 og 40 år i kommunens tjeneste, har dere fått vanvittig mye erfaring og kunnskap som få kan skryte av. Jeg blir så utrolig stolt av å være ordfører i en kommune med så mange engasjerte, flinke, dedikerte og herlige folk.

Flere ble hedret under markeingen av årets jubilanter i april 2019.

På bildet fra venstre: Malgorzata Dyresen, Mette Tangen, Kate Odden, Martin Berthelsen, ordfører Monica Vee Bratlie, Unni Steinfinsbø Enger, Ruth Reisersen og kommunedirektør Lars Joakim Tveit. Ikke til stede: Torun Kristiansen og Mona Sevaldsen.