'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

«Åpen helsestasjon» på fredager

Fredag 28. april starter vi med «åpen helsestasjon» - et nytt tilbud til alle småbarnsforeldre i Hurum.

Har du barn i alderen 0-6 år og har spørsmål om ditt barns helse og utvikling? Hver fredag fremover fra kl. 9.00 til kl. 11.30 vil jordmor, helsesøster og barnefysioterapeut være tilstede i helsestasjonens nye lokaler i Filtvetveien 2 for å gi småbarnsforeldre råd og veiledning.

- Vi ser at en del foreldre ønsker litt ekstra oppfølging utover de faste kontrollene, for eksempel en ekstra veiing. Heretter trenger man ikke å bestille time for dette - det er bare å stikke innom åpen helsestasjon på fredag, sier Hilde Evensen Vedeler, avdelingsleder for forebyggende helsetjeneste.


Viktig møteplass

Jordmor Bente Haugrud Johansen forteller at de på sikt planlegger åpen helsestasjon med forskjellige tema.  Hun nevner amming og førstehjelp for barn som eksempler på tema som interesserer mange, men tar gjerne i mot innspill fra foreldre.

- Annenhver måned vil det også være barselgruppe på helsestasjonen på fredager. Vi håper dette vil bli en viktig møteplass for småbarnsforeldre fra hele Hurum. Ta med nistepakken og kom, så sørger vi for kaffe og te, avslutter Haugrud Johansen.

Barnefysioterapeut Janne Olaussen (t.v.) og helsesøster Cecilie Borgen

På bildet: Barnefysioterapeut Janne Olaussen (t.v.) og helsesøster Cecilie Borgen er to av fagpersonene du møter på «åpen helsestasjon».