'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

Sætre kunst & musikkbarnehage

En privat barnehage med sentral beliggenhet i Sætre.

Sætre kunst- og musikkbarnehage

Om barnehagen

Sætre kunst & musikkbarnehage er en privat, kreativ barnehage, med kunstneriske aktiviteter og rytmisk musikk som hovedfelt. Vi vektlegger eventyr, dramaspill, fantasifulle og kunstneriske opplevelser, og vil tilrettelegge for at barna skal videreutvikle sine kreative evner.

Hver uke kommer en kunstner og har forming/maling med barna, og lar dem prøve forskjellig verktøy og formingsmateriell. Barna får daglig høre eventyr med bordspill, og de spiller selv roller i eventyr og har egen forestilling. Barnehagen får også besøk av omreisende teater, som spiller forestilling i barnehagen.

Barna er i mindre grupper og hver avdeling har sitt lille koselige hus med eget kjøkken, hvor barna deltar i matlagingen av varme og sunne retter av økologiske råvarer. Barnehagen har tett samarbeid med Bjørndalen gårdsbarnehage og dyrene der.

Vi er mye ute, og barna er fysisk aktive i uteområdet, hvor de har ulendt natur og spennende boltreplass mellom husene på småbruket. Barnehagen følger Steiner-pedagogikk og vektlegger at barna skal ha nær kontakt med naturen.

I tillegg har vi ukentlige turer med de større barna, for at de skal komme utenfor barnehageporten og bli kjent i omgivelsene på vakre Hurumhalvøya og noen tettsteder.

Besøksadresse

Bjørndalen 18/20
3475 Sætre

Åpningstider

Mandag - fredag
Kl. 06.45 - kl.17.00

Styrer

Heidi Stav
Tlf.: 32 79 81 70 / 986 03 781

Barnehagens egne sider

Sætre kunst & musikkbarnehages hjemmeside

Sætre kunst & musikkbarnehage på Facebook