'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

Folkestad barnehage

Kommunal barnehage på Kana.

Folkestad barnehage

Om barnehagen

Folkestad  barnehage ligger tett inntil Folkestad skole og er organisert som et oppvekstsenter. Barnehagen åpnet november  2011, og har i dag 22 barn og 8 ansatte fordelt på to avdelinger. Vi har en småbarnsavdeling for barn fra 1-3 år, og en storavdeling for barn mellom 3 og 5 år.

Barnehagen har en unik beliggenhet med skogen som nærmeste nabo, noe som betyr at vi er mye ute. Om vinteren har vi akebakker rett utenfor porten, og om sommeren har vi flotte skogstier og veier til flere fine turområder. Vi har også flotte utearealer som benyttes til ulike aktiviteter daglig. 

Folkestad barnehage jobber med å utvikle positiv identitet hos barna. Vi legger stor vekt på at hvert barn er unikt, og skal bli sett og hørt. Vi er også opptatt av at barna skal oppleve å være verdifulle og at de får opplevelser i hverdagen som er preget av mestringsfølelse og følelse av å være en del av fellesskapet.

Vi samarbeider tett med PPT (Pedagogisk-Psykologisk tjeneste).

Folkestad barnehage tilbyr mat tre dager i uken. Barna får drikke til alle måltider, og et frukt/ grønnsaksmåltid hver dag.

Besøksadresse

Folkestadveien

3483 Kana

Åpningstider

Mandag – fredag

Kl. 07.00 – kl. 16.45

Virksomhetsleder

Folkestad oppvekstsenter: Ellen Engeland

Tlf.: 481 96 052 E-post: ellen.engeland@hurum.kommune.no

Styrer for barnehagen: Gry Bente Brosø

Tlf.: 922 58 648  grybro@hurum.kommune.no

 

Avdelinger

Veslefrikk (1-2 år)

32 27 80 16

Trollstua (3-5 år)

32 27 80 16

Planer

Pedagogisk plan

Vedtekter

Vedtekter for de kommunale barnehagene i Hurum