'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

UKM (Ung Kultur Møtes)

UKM (Ung Kultur Møtes)

UKM er åpen for alle mellom 10 og 20 år som driver med kulturaktiviteter som f.eks. musikk, teater, dans, billedkunst, kunsthåndverk, litteratur, film, foto. Om du er nybegynner eller viderekommen spiller ingen rolle!

  • Spiller du piano og kunne tenke deg å delta sammen med noen i et band ?
  • Synger du alene, men kunne tenke deg å opptre sammen med andre sangglade?
  • Skriver du dikt?
  • Er du med i et band?
  • Er du glad i å tegne?

Alt er lov!

UKM 2019 arrangeres i Hurum rådhus, lørdag 16. februar.

Påmeldingen åpner 1. desember hvert år.

Sjekk nettsiden www.ukm.no for mer informasjon, eller ta kontakt med kulturkontoret på tlf. 32 79 71 00.

Hva er UKM?

UKM (Ung Kultur Møtes) er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale festivalen. Premien for de som går videre er på få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Noen får også mulighet til å representere UKM som ambassadører utenfor landets grenser.

Når er UKM?

UKM festivalen i Hurum finner sted lørdag 16. februar.

Noen av deltakerne sendes videre som representanter for Hurum kommune i fylkesmønstringen som  gjerne finner sted i april/mail. De som sendes videre må fylle 13 år i løpet av 2019. Grupper der over halvparten av gruppen har deltakere innenfor aldersgrensen, kan ha med en eller flere deltakere utenfor aldersgrensene.

Noen av deltakerne derifra sendes videre som representanter for Buskerud til den nasjonale mønstringen, som pleier å avholdes i juni.

Nærmere informasjon om datoer for 2019 vil komme her  og på www.ukm.no etterhvert som det blir klart.

Hva kan man delta med?

UKM er ingen typisk konsert. På UKM kan man delta med alle kulturutrykk. Man kan også delta bak scenen, i nettredaksjonen eller som arrangør.