Temakveld om Asperger og autisme

Familier og innbyggere i Hurum, Røyken og Asker er velkommen til temakvelden 18. november.

Vi får blant annet møte Kristoffer, som opplever verden på en litt annen måte enn mange andre.Tema for kvelden er «å bli kjent med hverandres verden - en familie forteller».

Psykologspesialist og mamma, Judith Van der Weele, og hennes barn kommer for å fortelle fra sin hverdag. Kristoffer opplever verden på en litt annen måte enn mange andre. Maiken har vært en viktig støttespiller som søster. Målet er at denne kvelden skal gi inspirasjon, håp og støtte i hverdagen, samt konkrete faglige innspill.

Målgruppe: Aktuelle familier og innbyggere i Hurum, Røyken og Asker kommuner. Fagpersoner i de tre kommunene er også invitert.

Har du spørsmål? Send e-post: katrine.lund@asker.kommune.no eller turid.foss@asker.kommune.no

Tid: 18. november 2020 klokken 18.00 – 20.00. Dørene åpner klokken 17.30.

Sted: Asker kulturhus, Multisalen i 2. etasje.

Pause med informasjonsstands, kaffe og kringle. Temakvelden er gratis og krever ingen påmelding.