Konsert til inntekt for TV-aksjonen

Søndag 14. oktober stiller en rekke artister opp i Sekkefabrikken i Slemmestad. Billettinntektene fra konserten går til årets TV-aksjon.

TV-aksjonen 2018 er tildelt Kirkens Bymisjon. Inntektene fra TV-aksjonen skal gå til bymisjonens arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.

Konsert i Sekkefabrikken

En uke tidligere, søndag 14. oktober, blir det konsert i Sekkefabrikken i Slemmestad.

- Dette er et fellesprosjekt for nye Asker, opplyser primus motor Rolf Mulen Karlsen.

Under konserten stiller artistene opp gratis. Billettinntektene går til TV-aksjonen. Billettene koster 150 kroner. Barn under 12 år har fri inngang. Konserten starter klokken 18.00. Jan Fredrik Karlsen fra Slemmestad og Thomas Felberg, kjent fra Stjernekamp og Tidsbonanza på NRK, er konferansierer under konserten.

Artistene:

Katharina Frogner Kockum: Svensk sopran bosatt i Norge. Hun har holdt en rekke konserter og medvirket som solist med kor og orkestre både i Sverige og Norge. Kockum er utdannet ved musikkonservatoriet i Falun, Birka Folkhögskola og har solistutdannelse fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og Mariefredsakademin.

Shaun Bartlett: Britisk-norsk sanger, låtskriver og komponist. Bartlett bor i Norge, hvor han var vokalist i flere band før hans debut i 2006. Har skrevet flere kjenningsmelodier til ulike TV-serier og filmer.

Kai Eide: Norsk musiker, sanger, komponist/tekstforfatter og kunstmaler. Han er best kjent som komponist bak Jahn Teigens Grand Prix-låt «Mil etter mil».

Pia Dian Borgli: Norsk skuespiller. Borgli debuterte i 1980 og har i tiden etter hovedsakelig vært tilknyttet Oslo Nye Teater, og ble fast ansatt der fra 1988. Hun har også vært ansatt ved Nationaltheatret i Oslo. Borgli har gjort seg bemerket i forskjellige roller både innen komedie og drama.

Thormod Rønning Kvam: Konsertpianist fra Røyken. Holder konserter i inn- og utland og har mottatt en rekke stipender for sitt talent.

Henrik Høvel: Vollen-artisten stiller med dansere.