Inviterer til festmiddag på Oscarsborg festning

Sammen med kommunene i Follo har Hurum kommune gleden av å invitere veteraner med følge til middag på Oscarsborg festning 8. mai.

Den offisielle veterandagen 8. mai markeres over hele landet. I samarbeid med kommunene i Follo ønsker Hurum kommune å markere dagen med et felles arrangement der vi hedrer norske kvinner og menn som har tjenestegjort i militære og sivile internasjonale operasjoner.

Vi vil i samarbeid med kommandanten på Oscarsborg og Forsvarsbygg invitere veteraner med følge til en middag på Oscarsborg festning. Arrangementet er gratis!

Program:
Kl. 17.00 Oppmøte Veteranhuset, Husvikveien 44, Drøbak
Kl. 17.20 Fergetransport til Oscarsborg festning fra Sundbrygga. Mottakelse ved Havnefortet.
Kl. 17.45 Omvisning på Oscarsborg festning/gudstjeneste
Ca. kl. 20.00 Festmiddag i Forpleiningen
Ca. kl. 22.00 Fergetransport fra Oscarsborg festning til Sundbrygga

Antrekk: Uniform eller pent sivilt (+ klær for vandring/omvisning på festningen).

Informasjon/påmelding: Veteranhuset Camp Oscarsborg, tlf.: 923 26 755 eller e-post: post@camp-oscarsborg.no

Påmeldingsfrist: 1. mai
Maksimalt antall deltakere: 150