Frivillighetsprisen 2018 til Kolbjørn Johansen

Søndag 7. oktober ble Hurum kommunes frivillighetspris for 2018 delt ut under Rødseterpytten rundt.

Juryens begrunnelse for tildelingen lyder: Hurum kommunes frivillighetspris 2018 tildeles Kolbjørn Johansen for hans viktige rolle og store innsats som frivillig innen idrett og korps på Tofte og Filtvet gjennom mange år. Hans arbeid for barn og unge fremheves særlig.

Prismottakeren ble overrasket av ordfører Monica Vee Bratlie, mens han var travelt opptatt med nettopp det han mottar prisen for.

- Årets prisvinner har spilt en stor og viktig rolle i idrettsarbeidet på Tofte og Filtvet. Ikke bare har han vært med på å slå sammen idrettslagene, han har også vært med på å realisere kunstgressbanen på Tofte. Noen har regnet ut at han har lagt ned opp mot 9000 dugnadstimer for barn og unge i kommunen. Det står det respekt av, sa ordføreren i sin tale.

Kolbjørn Johansen

Om prisen

Det er viktig å gi frivilligheten et ansikt, å både markere og synliggjøre frivillig innsats og de mange frivillige vi har her på Hurumlandet, og for å skape engasjement rundt frivillig arbeid.

Med frivillighetsprisen ønsker kommunen å sette fokus på det arbeidet noen mennesker legger ned for andre, og hedre dem som gjør en bemerkelsesverdig innsats for lokalsamfunnet, hver eneste dag. Årets pris består av et maleri av Håkon Bleken og et diplom.

Les mer om Frivillghetsprisen og tidligere års vinnere.