'test'

Hva kan vi hjelpe deg med?

Christian Aakermann blir ny daglig leder i Hurum Energiverk

Aakermann tiltrer i stillingen 1. juli.

Styret i Hurum Energiverk har besluttet å ansette Christian Aakermann som ny daglig leder.

– Vi er svært glade for å kunne knytte til oss Christian Aakermann som daglig leder, sier styreleder Lise Chatwin Olsen. Aakermann har lang ledererfaring og bringer med seg verdifull kompetanse både fra energisektoren og andre sektorer. Videre har Christian et bredt nettverk og erfaring fra styrearbeid og har sittet som styremedlem i Glitrevannverket de siste fire årene. Styret har stor tro på at han i samarbeid med de ansatte i selskapet vil videreutvikle Hurum Energiverk og utnytte de muligheter som måtte ligge til rette for nye forretningsmuligheter i fremtiden, avslutter styrelederen.

Christian Aakermann (f. 1965) bor i Lier og kommer i dag fra stillingen som daglig leder i EB Elektro. Christian Aakermann er maskiningeniør og økonom og er utdannet ved Kongsberg Ingeniørhøgskole og Handelshøyskolen BI.

– Stillingen som daglig leder av Hurum Energiverk er svært spennende og interessant. Jeg kommer til et veldrevet selskap med svært kompetente medarbeidere, og jeg gleder meg til å utvikle Hurum Energiverk videre sammen med dem, sier Christian Aakermann.